Henders and Hazel - Farmer & Farmero

Farmer & Farmero

COLLECTIE
bartafel 210 x 100 cm (hoogte: 92 cm)

Farmer

bartafel 210 x 100 cm (hoogte: 92 cm)

€ 1.299
Bekijk product
armstoel

Jake

armstoel

in microleder vanaf € 329
Bekijk product
armstoel

Jacky

armstoel

vanaf € 269
Bekijk product
Farmer Block 1

Farmer / Farmero collectie

Bij de Farmer & Farmero collectie draait alles om de mooiste eikenhouten en betonnen tafels. Eetkamertafels en bartafels om precies te zijn. Het mooie aan de Farmer & Farmero collectie is dat jij jouw tafels geheel naar wens kunt samenstellen. Het verschil tussen de Farmer en Farmero tafels zit hem in de tafelbladen. Bij de Farmero collectie krijg je een volledig betonnen tafelblad, terwijl de tafels uit de Farmer collectie over een tafelblad van eiken en beton beschikken. Omdat je zowel de afmeting als de uitvoering zelf kunt bepalen, heb jij altijd tafel die perfect in én bij jouw landelijke interieur past. Ga jij voor een betonnen, of beton met eiken tafelblad?

Farmer Block 1a

Ontwerp je eigen betonlook tafel

De Farmer & Farmero collectie bieden jou alle ruimte om zelf jouw tafel naar wens samen te stellen. Allereerst bepaal jij het soort tafel. Wil jij een traditionele eetkamertafel, of ga jij toch voor een mooie landelijke bartafel? Vervolgens bepaal jij welke afmetingen jouw tafel moet krijgen. Kijk goed naar de beschikbare ruimte. Je wilt tenslotte niet dat jouw betonnen of eiken tafelblad te veel gaat overheersen of zelfs niet past.

Kies jij voor de Farmer-tafels, dan kies je voor een tafel met een tafelblad van beton en eikenhout. Ga jij voor de Farmero-collectie, dan krijg jij een prachtig tafelblad van beton op jouw tafel. Voor zowel de Farmer als de Farmero-collectie kan jij kiezen uit 3 verschillende tafelpoten. Ga jij voor een metalen X-poot, een metalen V-poot of een metalen V-poot met houten inleg onder jouw landelijke eetkamertafel of bartafel?

Farmer Block 2

Authentieke & landelijke tafels

Natuurlijke materialen spelen de hoofdrol bij een authentiek, landelijk interieur. Landelijke meubels mogen ruw en onbewerkt zijn. Back to basic vormt vaak de basis van een landelijk interieur. Grote meubels en materialen als hout, metaal en beton passen goed bij een landelijk interieur. Door jouw landelijke meubels te combineren met woonaccessoires van natuurlijke materialen breng jij de landelijke sfeer door jouw hele interieur. Denk bijvoorbeeld aan linnen, wol, leer en riet.

 

Farmer Block 3

Blij van beton

Naast hout en metaal is beton ook een erg populair materiaal in een landelijk interieur. Het beton van jouw tafelblad heeft een krachtige uitstraling en past in vrijwel elke woonstijl. Bovendien kan jij beton in jouw interieur makkelijk combineren met andere materialen.

Het beton van jouw tafel kan tegen een stootje en is behandeld met een speciale coating, waardoor het tafelblad beschermd is tegen vlekken.

Meld je aan voor de Henders & Hazel nieuwsbrief

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van onze meest actuele aanbiedingen en laatste trends? Schrijf je dan nu in voor onze nieuwsbrief. Zo ben je altijd mee met de laatste Henders & Hazel nieuwtjes!

Alle woonstijlen