Henders and Hazel - Masters & More

Masters & More

COLLECTIE
armstoel met wielen

Clyde

armstoel met wielen

in microleder vanaf € 289
Bekijk product
armstoel met wielen

Clarissa

armstoel met wielen

vanaf € 229
Bekijk product
uitschuiftafel 200 (+60) x 100 cm - hout 12x12/10x14

Masters

uitschuiftafel 200 (+60) x 100 cm - hout 12x12/10x14

€ 1.499
Bekijk product
boekenkast 50 cm

Masters

boekenkast 50 cm

€ 549
Bekijk product
Masters Block 2

Masters & More, ontwerp je eigen meubel

Met Masters & More neem je zelf plaats op de stoel van de designer. Deze wooncollectie biedt je de mogelijkheid om je meubels te ontwerpen naar eigen wens en smaak. Wild eiken vormt het basismateriaal voor de meubels. Vervolgens kan men kiezen uit 5 verschillende houtkleuren, verschillende afmetingen van de meubels, zijn er 2 opties voor poten van 10 of 15 cm hoog, kan men gaan voor greeploos of rvs grepen, zijn er 2 verschillende soorten deuren en kan er ledverlichting worden aangebracht.

Masters block 1

Eigentijds natuurlijk

De eigentijds natuurlijke woonstijl is te herkennen aan de meubels met een natuurlijke uitstraling en een minimalistisch design. Duurzame houtsoorten geven de wooncollecties een eigen karakter. Voor de Masters & More collectie is dat wildeiken. Deze houtsoort heeft een fijne nerf en fraaie vlamtekening. Door het design en de subtiele afwerking komen de authentieke eigenschappen van het hout maximaal tot hun recht. Natuurlijk mooi, mooi natuurlijk.

master block 4

Tafel op maat

Ook je eetkamertafel, salontafel en/of bartafel ontwerp je zelf met de Masters & More collectie. Het tafelblad is van massief wild eiken. De tafelpoten zijn in 4 verschillende varianten leverbaar, varierend van hout tot rvs. Voor de afwerking van het eikenhout is er keuze uit 5 verschillende warme houtkleuren. Aan tafel!

Masters block 5

Bergkast als blikvanger

Stoere, robuuste bergkasten met een natuurlijke uitstraling zijn bij uitstek geschikt voor een eigentijds natuurlijk interieur. Opvallend aan deze bergkast uit de Masters & More collectie is het strakke design. Oogstrelend is de prachtige tekening van het wild eiken, deze houtsoort heeft een grove structuur die gezien mag worden. De bergkast heeft 4 greeploze deuren die allemaal zijn voorzien van een soft-closing systeem

Meld je aan voor de Henders & Hazel nieuwsbrief

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van onze meest actuele aanbiedingen en laatste trends? Schrijf je dan nu in voor onze nieuwsbrief. Zo ben je altijd mee met de laatste Henders & Hazel nieuwtjes!

Alle woonstijlen