Henders and Hazel - Masters & More

Masters & More

COLLECTIE
armstoel met wielen

Clyde

armstoel met wielen

in microleder vanaf € 289
Bekijk product
armstoel met wielen

Clarissa

armstoel met wielen

vanaf € 229
Bekijk product
uitschuiftafel 200 (+60) x 100 cm - hout 12x12/10x14

Masters

uitschuiftafel 200 (+60) x 100 cm - hout 12x12/10x14

€ 1.499
Bekijk product
boekenkast 50 cm

Masters

boekenkast 50 cm

€ 549
Bekijk product
Masters Block 2

Ontwerp jouw eigen wild eiken meubels

Met de Masters & More-collectie van Henders & Hazel neem je zelf plaats op de stoel van de designer. De Masters & More-collectie biedt jou namelijk de mogelijkheid om jouw eigen meubels naar wens en smaak te ontwerpen. Wild eiken vormt het basismateriaal voor de meubels. Vervolgens kan je kiezen uit 5 verschillende houtkleuren, verschillende afmetingen, poten, handgrepen en deuren en kan je zelfs voor geïntegreerde LED-verlichting kiezen. Zo creëer jij de robuuste meubels waar jij al zo lang van droomt!

Masters block 1

Eigentijds natuurlijk

Een eigentijds natuurlijke woonstijl is te herkennen aan natuurlijke meubels met een minimalistisch design. Duurzame houtsoorten geven de wooncollecties een eigen karakter. Bij De Masters & More-collectie van Henders & Hazel zijn dit wild eiken meubels. Wild eiken heeft een fijne nerf en fraaie vlamtekening. Door het eigentijdse design en de subtiele afwerking komen de authentieke eigenschappen van het hout goed tot hun recht. Natuurlijk mooi, mooi natuurlijk.

master block 4

Tafel op maat

Bij de Masters & More-collectie ben jij de ontwerper van jouw robuuste meubels. Jij ontwerpt zelf jouw nieuwe eetkamertafel, salontafel en/of bartafel. Het tafelblad is van massief wild eiken. De tafelpoten zijn in 4 verschillenden varianten leverbaar, variërend van hout tot rvs. Voor de afwerking van de wild eiken meubels is er keuze uit 5 verschillende warme houtkleuren. Afhankelijk van jouw interieur met natuurlijke meubels kan jij een geschikte kleur kiezen.

Masters block 5

Bergkast als blikvanger

Stoere, robuuste meubels met een natuurlijke uitstraling zijn bij uitstek geschikt voor een eigentijds en natuurlijk interieur. Neem bijvoorbeeld de prachtige bergkast uit de Masters & More-collectie. Opvallend aan de bergkast is het strakke design. Oogstrelend is de prachtige tekening van het wild eiken. Wild eiken meubels hebben een grove structuur die echt gezien mag worden. De Masters & More bergkast heeft 4 greeploze deuren die voorzien zijn van een praktisch soft-closing systeem.

Meld je aan voor de Henders & Hazel nieuwsbrief

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van onze meest actuele aanbiedingen en laatste trends? Schrijf je dan nu in voor onze nieuwsbrief. Zo ben je altijd mee met de laatste Henders & Hazel nieuwtjes!

Alle woonstijlen